​Vask med rentvandsanlæg

​Vand fra vandhanen indeholder kalk, jern, saltforbindelser og andet der efterlades på ruder og andre overflader, og ses som striber og pletter når vandet fordamper.

​​

Anlægget filtrerer vandet i et 5-filtersystem, så det bliver 100 % rent og ikke længere indeholder nogle former for urenheder. Da 100% rent vand fra naturens hånd er et meget aggressivt middel mod snavs, er der ikke behov for sæbe eller andre kemiske tilsætningsstoffer til vinduespolering m.m. Anlægget/metoden er derfor også miljø- og dyrevenlig. Der er tilknyttet en vandvarmer, som sikrer at ekstra fedtede opgaver også løses perfekt.​

Traditionel vinduespolering og andre afrensninger efterlader en hinde af sæbe, som vil tiltrække nyt snavs. Vinduer og andre overflader vasket med rentvandsanlæg efterlader en helt ren overflade, som effektivt afviser snavs og derfor forbliver renere i længere tid.

Der vil være en indkøringsperiode på 2-3 gange vinduesvask. Vandet i rentvandsanlægget binder alt skidt til sig - dermed også gamle sæberester i vinduesrammerne. Indtil alle gamle sæberester/skidt, er renset fra vinduesrammerne, vil der kunne forekomme små hvidlige skygger/pletter på glasset.

​Efter en kort indkøringsperiode vil glasset være helt rent. Med det rene vand, vandførende kulfiber teleskopstænger og tilhørende specialbørster kan vi vaske vinduer, facader, solcellepaneler og skilte skinnende rene i helt op til 18 meters højde, uden stiger og lifte.

​​

Ring 25 11 76 50​ eller udfyld formularen, så sender vi et godt tilbud.​

​5 ud af 5 i score på Facebook

Følg HL Polering på Facebook

Henrik er super dygtig til sit arbejde

Henrik er super dygtig til sit arbejde flot arbejde har haft Henrik i mange år og håber på mange år endnu altid frisk og god for en lille snak. tak for det.

- Susanne Ravn

Henrik fra HL Polering er altid sød og fleksibel

Jeg sender ham en sms og så kommer han indenfor et par dage! Efterfølgende sender han regningen og jeg kan mobilepay’e så det er dejlig nemt og god service👌🏼

- Camilla Rønnov Hoffmann

HL polering er kommet hos mig i 5-6 år 

...og jeg er godt tilfreds med hans arbejde.

Han pudser udvendig på hele huset og indvendig i min udestue.

- Connie Frederiksen

Se flere anmeldelser →

Kontakt HL Polering i dag og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med dine vinduer og facadens udstråling, kan du hyre os til at udføre arbejdet - altid til konkurrencedygtige priser.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt HL Polering i dag!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HL Polering v/Henrik Laursen

Strandroseparken 17

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 25 11 76 50

E-mail: post@hlpolering.dk​

CVR: 29088888

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.