Vask med rentvandsanlæg

Vand fra vandhanen indeholder kalk, jern, saltforbindelser og andet der efterlades på ruder og andre overflader, og ses som striber og pletter når vandet fordamper.

Anlægget filtrerer vandet i et 5-filtersystem, så det bliver 100 % rent og ikke længere indeholder nogle former for urenheder. Da 100% rent vand fra naturens hånd er et meget aggressivt middel mod snavs, er der ikke behov for sæbe eller andre kemiske tilsætningsstoffer til vinduespolering m.m. Anlægget/metoden er derfor også miljø- og dyrevenlig. Der er tilknyttet en vandvarmer, som sikrer at ekstra fedtede opgaver også løses perfekt.

Traditionel vinduespolering og andre afrensninger efterlader en hinde af sæbe, som vil tiltrække nyt snavs. Vinduer og andre overflader vasket med rentvandsanlæg efterlader en helt ren overflade, som effektivt afviser snavs og derfor forbliver renere i længere tid.

Der vil være en indkøringsperiode på 2-3 gange vinduesvask. Vandet i rentvandsanlægget binder alt skidt til sig - dermed også gamle sæberester i vinduesrammerne. Indtil alle gamle sæberester/skidt, er renset fra vinduesrammerne, vil der kunne forekomme små hvidlige skygger/pletter på glasset.

Efter en kort indkøringsperiode vil glasset være helt rent. Med det rene vand, vandførende kulfiber teleskopstænger og tilhørende specialbørster kan vi vaske vinduer, facader, solcellepaneler og skilte skinnende rene i helt op til 18 meters højde, uden stiger og lifte.

Ring 25 11 76 50​ eller udfyld formularen, så sender vi et godt tilbud.​

GRATIS tilbud her

Udfyld nedenstående, så sender vi dit tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

HL Polering 

CVR: 29088888​

​Stevnsvej 42, 4600 Køge​